Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Luty 2010:)))) wszystkie przyszle
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02-09-10, 18:35   #26574 (permalink)
Monica
Biegacz

Monica's Avatar

Monika

Miejscowość: New York
Nastrój:
1 761 podziękowań w 852 postach
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Monica Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do Monica
Domyślnie

Kachna ale elegant z Twojego synka:) Ja nie wiem jakby moje dziecko poszlo w Polsce do szkoly - dla niego biala koszula to wrog nr 1:(

Wona ciesze sie ze wszystko poszlo gladko z powrotem do pracy.

Ula a wiec jednak trzydniowka...Moj Maciek chyba z 3 razy przechodzil ten wirus...A jakie wloski dlugie i geste ma Kacperek, super.

Lamponinko, tesknota jest caly czas za moja Emily. Powiesilam sobie jej zdjecie na scianie i patrze jak mi sie bardzo teskni:) albo dzwonie do niej, jak slyszy moj glos w telefonie o sie bardzo cieszy, a jak juz wracam do domu to tylko chce do mnie i w ten sposob jest cala moja do wieczora. I zawsze nad ranem, gdy sie przebudzi biore ja do lozeczka i wtedy sie przytulamy, to sa wspaniale momenty:)

Kejranko, Agnieszko wspolczuje ciezkich tornistrow waszych dzieciaczkow. Kurcze kiedy oni wpadna na pomysl zeby ksiazki w szkole zostawiac. U nas tak jest, czasami przed testami jak uczniowie chca sie przygotowac w domu mogo sobie wziasc ksiazki, a tak to nie ma takiej potrzeby. U mojego syna w plecaku jest folder i 2 zeszyty. Lunch mu zajmuje najwiecej miejsca:)

Angela oby zadna choroba Cie nie dopadla. Zdrowka zycze dla Was.

Magduska dobrze ze juz z Szymkiem lepiej, ach te wirusy!

Marmi co do ubranek to az mi sie w glowie przewraca, tyle ich tu jest. Jedno ladniejsze od drugiego. Ja to juz uzalezniona jestem od zakupow...sprawiaja mi taka frajde...mam po drodze do pracy taki sklep Century 21, cala Europa przyjezdza do niego na zakupy, szczegolnie Niemcy i Francuzi i ja tez codziennie tam wstepuje, tak na pare minutek jak mam chwilke i zawsze cos wynajde, a jak sa promocje to juz wogole za bezcen.

Margaretko, Marqe brawo dla waszych pociech ze tak dzielnie zniosly pierwszy dzien w przedszkolu.

Martitaolivia swietnie masz z basenem i ze Mikolaj lubi wode!:) Super!

Zoska witaj, witaj...super ze chrzciny udane i u Ciebie tez wszytko ok. A wiec tez lada dzien zaczynasz prace. Powodzenia.

Monica is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
10 użytkownicy(ków) dziękuje użytkownikowi Monica za ten przydatny post:
Angelaa89 (02-09-10), k@chna (04-09-10), Kejranka (02-09-10), magduska (05-09-10), margaretka (02-09-10), Marqe (03-09-10), martitaolivia (02-09-10), Ulka 31 (02-09-10), wona26 (02-09-10), zoska (02-09-10)