Hej hej
pamietacie mnie jeszcze
Nie mialam lapa i myslalam ze dlugo bede musiala czekac na nowy na szczescie kolega m0jego meza przylutowal ladowarke do lapa i na razie dziala
Majka robi duze poistepy zasluga przedszkola bardzo duzo mowi po angielsku dzis rano budzila mnie mummy wake up zrobila sie bardziej samodzielna nadal ma problemy z jedzeniem w domu musily ja karmic zeby cokolwiek zjadla
pozegnalismy pieluche i ladnie chodzi sama do lazienki nie ma mowy o nocniku i nakladce ale sobie ladnie radzi na duzym kibelku
przez miesiac przesypial kazda noc u siebie teraz znowu zaczelo sie przechodzenie do naszego lozka ale to chyba wina piatek wychodza jej gorne dolne napuchniete ale jeszcze nic sie przebilo sie
Majka wlasnie pokazuje mi obrazek i zamiast fish mowi pisz ogolnie mowi bardzo niewyraznie ale ja ja rozumie na razie od logopedy mamy same cwiczenia na rozumienie niestety nie chce robic zadnych cwiczen zaleconych przez nia
Mamy kilka zabawnych momentow od kad zaczekla cokolwiek mowic np Majka wola banana i to jest yellow nanan
mowimy powidz B Powiedziala dwa razy to teraz powiedz banan a ona nanan
No nic zmykam niedugo do przedszkola