Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Jak radzić sobie z agresją małego dziecka ?
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 26-08-10, 19:47   #32 (permalink)
Emka
Sprinter

Emka's Avatar

Flog [*] miałeś jeszcze czas... Za szybko :(

Miejscowość: Poznań/koszalin
Nastrój:
188 podziękowań w 147 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika Emka
Domyślnie

Rorita - mój też ma taki odchył, że robi się jak z plasteliny, wije się bo coś chce no to bach na podłogę i idę pare kroków dalej w pokoju i nie reaguje, łypając kątem oka na niego - jak nie widzi mojej reakcji zaraz grzeczny.

Dużo jest takich sytuacji,że nawet do tyłka się nie przemówi, bo ręcę same opadają dalej niż do podlogi, na to co on wyrabia. To jest właśnie to, ze tatuś i teściowa pozwalają na wszystko - tak samo z noszeniem, im mniej go noszę tym mój kręgosłup jest mi wdzięczny, jakma problem konkretny z zaśnięciem bo mi wyje, poimo kolacji,kąpieli i zmiany pieluchy, no to hopna ręcę i buju buju bioderkami, po 5 minutach, lędźwie odmawiają mi współpracy,a gdy prostuje się z nad łóżeczka słyszę prawie jak symfonia bethovenna - Hrrrrrruuuuupppp z kręgosłupa

Czasami mam ochotę gada zamknąć w łazience przykleić do ściany z taśmą na ustach i cieszyć się ciszą, ale z drugiej strony brak pałętania sie takiej małej osoby robi swoje,więc trzeba "poodklejać" z taśm i niech biega ...

Emka is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry