Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Butelkowe mamusie
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 21-08-10, 15:38   #13 (permalink)
cherry82
Mistrz

cherry82's Avatar

to juz 11lat!

Miejscowość: södertälje
848 podziękowań w 693 postach
Domyślnie

witam ja tez jestem mamuska ktora wykarmila 3 dzieci na butelce i tez nie czuje ze jestem przez to gorsza matka moje najdluzsze karmienie piersia to 9 dni przy ostatnim synku myslalam ze jednak uda sie ale niestety moje cycuszki nie sa stworzone do karmienia ani moja psychika poprostu nie umialam wytrzymac z bolu moich pogryzionych zaropialych i zakrwawionych sutek widok jak dziecko polyka mleczko z krwia i ropa jest poprostu okropny a potem te wymioty moja krwia moim zdaniem matka karmiaca i w tym samym placzaca nie jest szczcesliwa jak i rowniez dziecko z nia nie powinno tak byc by matka miala doly wtedy kiedy ma nakarmic kruszynke lecz powinna byc szcczesliwa cieszyc sie nia a nie plakac dlatego uwazam ze przejscie na butelke nie jest zle jak to niektore matki cycusiowe uwazaja jedne maja problem z braku mleczka inne z brodawkami albo pytkimi sutkami ale jesli maja sie meczyc i dziecko rowniez to co ma zrobic upasc na cycki byle karmione bylo piersia
moje dzieci zdrowe i nic im nie dolega pierwszy byl na bebilonie cora na bebiko a teraz kolejny synek na NAN w sumie juz mao co go pije bo uwielbia kaszki wszystko co geste a co do smoczkow ja poprostu dziurke powiekszalam i nie mialam problemow az do teraz
pozdrawiam wszystkie butelkowe mamusie i naprawde nie ma co sie martwic a i dzidek ladnie spi

17.04.2009-2 piekne kreseczki
22.06.2009-zobaczylismy cie masz juz 72,2mm w 13,4tc
28.07.2009-masz juz 15cm
28.07.2009-USG-SYNEK
19.08.2008-slyszelismy bicie twojego serduszka
cherry82 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
Parenting wspiera: