ja tam wcinam to na co mam ochote i wiecie jakos szczegolnie sie nie zastanawiam, czy to dobre czy nie bo ja jestem hipohondrykiem i jak sobie zaczne wkrecac to mam polowe schorzen wiec nie chce o tym myslec i wszystko bedzie dobrze. no wiadomo, ze podarowalam sobie fastfood chociaz czasem frytki czy hoddog no nie powiem.... witaminki lykam prenatal complex i jesteem baardzo zadowolona. bo maja tam jeszcze zurawinke i imbir, i moze to dzieki tamu nie laze siku co pol godziny i nie wymiotyje :) ja sobie wlasnie kupilam na allegro spodnie na dyplom z takim pasem na brzuszek i za 75 zl. dziewczyny na allegro jest tyle fajnych rzeczy ze hohoho.
dzisiaj umylam okno ale tytlko jeno bo sie zmeczylam, no i teraz podloge, reszte mam gdzies i tak zaraz bedzie padac i okna beda wygladaly tak soamo i to umyte i to brudne :)
ja juz nie dopinam sie w spodnie a bluzki to koszmar wszystko sie zrobilo dziwnie krotkie. o noszeniu moich ulubionych stanikow moge zapomniec, kupilam sbie taki rosnacy mamabra ale to brzydactwa sa, ale przynajmniej nie uciskaja mi cycuszkow. czy nie moglby ktos wymyslec jakisjs ladniej bielizny dla kobiet w ciazy?? a nie te staniki takie zabdowane jak to moj mario powiedzial jak starej babki :) zaraz przyjada moi rodzice, bo sa w okolicy, mario sie wyniosl na zakupy hehe...
dzis na obiad mialam sledzie w smietanie mniam mniam... mario sie zajadal pasta z mieskiem
no to ja koncze... goscie sie schodza
|