Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 21-05-08, 15:37   #21619 (permalink)
martusia
Mistrz

martusia's Avatar

moje kochane chlopaki :-)

Miejscowość: Dublin / Poznań
Nastrój:
1 467 podziękowań w 1 136 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika martusia
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do martusia
Domyślnie

Cytat:
Ann napisała Zobacz post
Martusiu widzialam ze zadalas pytanie p. Dorocie (doradcy), widzialas info ze bedzie obecna dopiero po 30 maja? (to tak bys sie nie martwila ze nie odpowiada).
Ona odpowie Ci jako ekspert, ja moge napisac Ci kilka slow na podstawie mojego przypadku, Szymon coraz czesciej mial dni ze bez piersi byl po 11 godzin, odpukac pokarm caly czas jest. Zajrzalam do notatek i Ula na tym etapie (osiem miesiecy) dostawala piers czesto trzy razy na dobe (rano i wieczorem i jakos w dzien, zazwyczaj popoludniu). Karmilam ja do roku (tak jak chcialam). To tyle by uspokoic Ciebie chociaz kazdy przechodzi przez to indywidualnie. Szymon obecnie od dluzszego czasu nie pije nic poza piersia poniewaz ma tak opuchniete dziasla ze niekapek go drazni
ann bardzo dziekuje za odpowiedz. nie karmie juz w czasie pracy i stad moje obawy o utrate pokarmu. karmie barta ok 6 rano ok 6 po poludniu, przed snem i raz lub dwa w nocy. piersi w czasie dnia sie napelniaja ale nie odciagam. wczoraj bartek wypil w zlobku 70 ml z kubka aventu (bez oslonki gumowej) i nie chce go juz karmic, musi sie w koncu nauczyc.. i tak stopniowo, malymi kroczkami mysle ze sie uda. poki co w dzien wytrzymuje

martusia is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry