ufffff
przebrnealm przez 13 stronek :duren:
bedzie w telegraficznym skrocie ale najpierw

dla tej malutkej kruszynki ktora pojawila sie wsrod nas!!
Inus, kochana, mocno Cie sciskam i jestem naprawde szczesliwa, ciesze sie razem z Wami!!!
poza tym przeczytalam wszystko ale czazsu brak koszmarnie :(
gda, zdjecia malej przesilczne, i faktycznie kobiety wszystkie do siebie podobne!!
justyna, poplakalam sie jak obejrzalam zdjecia! meza gratuluje ale pomyslow na przyszlosc nie zazdroszcze, pewnie bedzie sie z czego jeszcze smiac!!
gosiu, ciesze sie ze chrzciny sie udaly, zdjecia przepiekne!!
paula, Twoja mloda tez rewelacyjna, pies jako zabawka interaktywna, u nas do tego sluzy ryba w akwarium i koty :)
ala, jak milo zobaczyc i Twoja dziecine!! sliczna!
k8i, ciesze sie ze udalo Ci sie z nami troche pobyc, nacieszylam oczy zdjeciami Patyczaka!
i do tego sliczny nowy avatarek!!
patusia, sil na komunijny czas! dacie rade!!
madus, mnie podobala sie najbardziej ta pierwsza sukienka, ale dasz znac jak tam po lowach :)
co do p; Joli, podstawa jest zaufanie i konsekwencja, tak z dziecmi jak i z rodzicem, jesli ona faktycznie nie lubi robic jak kaze "pracodawca" to czerwona kartka i niech zlazi z terenu!! szkoda ze przychodzi Ci sie z tym meczyc bez B.... ale wiem ze i tak dasz rade! a co do mamy, no to niestety tak czasem bywa, ja mam w sumie toszczescie ze moja m jest daleko bo pewnie czesto by mi sie wtracala, za to tesciowa mam super i ona nigdy sie nie wtraca :)
oli, nazbieralo Ci sie roboty kochana ale sie o Ciebie nie martwie, zae tak powiem, nic to dla Ciebie, ogarniesz, inni sie borykaja z wiekszymi problemami natury odwrotnej wiec wiem ze Ty sobie poradzisz
a i Ty zmienilas suwaczek czy mi sie przywidzialo??
co do prezentow na DD, tutaj nie ma a do tego Natanek ma urodziny 2tyg po, wiec nie swietuje za bardzo. co do zabawek jakie widzialam to nie polecam tego slimaka, u nas sie nie przyjal i sprzedalam go niedlugo po tym jak kupilam, no ale to moze u nas..
a co do tego "wozka" co sie popycha, z tymi kulkami na przodzie to u znajomych byl i jest super!!
moja mama kupila Noasiowi jedna zabawke, dostanie ja w ten week end, nie mam sily szukac na allegro, ale wydaje mi sie ze fajna :) nazywa sie warszatat z narzedziami z Fischer price
kto doszedl do konca mojego mega posta, gratuluje!!