15-05-08, 11:26
|
#21061 (permalink)
|
|
Biegacz
:)
Nastrój:
180 podziękowań w 112 postach
Moja galeria:
|
Cytat:
Aniołek Łysego napisała
[b]
veann chyba też się skuszę na ten wózek... jeszcze myślę i mam zamiar do wieczora skończyć i jak coś to jeszcze dziś zamówię... podoba mi się... i to że jest rozkładany do lulania... i kolorystycznie i ogólnie wygląd no i cena też fajowa...
|
aniolek ten wozeczek na pierwszy rzut oka jest taki sobie zwyczajny, ale w porownaniu do innych takich leciutkich (4,5 kg) wózków ma kilka konkretnych plusów:
-pozycje pollezaca (inne nie maja)
-pieciopunktowe pasy (inne maja trzy)
-barierke (inne nie maja)
-daszek (inne nie maja)
-kosz na zakupy (inne nie maja)
- i koła 16 cm
Szczerze mówiąc już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie paczka 
Cytat:
madalenka napisała
Mialam sie Was jeszcze o coś zapytać.
Mianowicie do ktoregos tam miesiaca chodzilysmy wszystkie regularnie z maluchami na kontrole, szczepienia i takie tam....teraz szczepienia obowiazkowe sie skonczyly - chodzicie co miesiac na kontrole?? my mamy w poniedzialek drugie pneumokoki, ale potem bedzie przeciez dosc dluga przerwa - chodzic na wazenie itp????
|
Mada ja chodze co miesiac, ale u mnie ciagle sa jakies powody do wizyt (anemia, zbyt maly przyrost wagi, teraz klopoty z kupkami i skora). Mimo to mysle, ze i tak chodzilabym na kontrole pewnie co miesiac-dwa bo lubie miec porzadek w papierach (ksiazeczce - nawet sama zaznaczam ołówkiem centyle i te krzyzyki w tabelce o umiejetnosciach dziecka). Zawodzi mnie pamiec, wiec lubie miec wszystko napisane 
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
|
|
|