Cytat:
majunia napisała
Mam prośbę o radę. wybieramy się z małą w lipcu do przyjaciół nad morze i musimy kupic łózeczko turystyczne. Jestem prawdziwą "niewolnicą marek", wiec wahamy się pomiedzy graco electra contour deluxe albo two levels od jane. Czy któraś z was ich używa? polecacie? w tym graco najbardziej podoba mi się wibrujący materacyk uspokajający, tylko nie wiem czy w rzeczywistości on działa tak jak zachwala producent. próbowałam w sklepie i dla mnie jest ok., ale może napiszecie jak reaguje na to dziecko. Podoba mi się tez, że oba te łózeczka bardzo fajnie sie składają, do małych rozmiarów i mają kółka żeby łatwiej się z nimi przemieszczac. Poradzcie które lepsze please!!!
|
Ja mam akurat Jane two levels, też jakis czas temu rozwazałam zakup łozeczka turystycznego i ogladalam to drugie, o którym piszesz, ale uznalismy, ze wystarczy nam to co oferuje Jane ;-). na razie łozeczko sprawdza sie świetnie, choć poki co nie korzystamy z niego jakos mega czesto, i ciesze sie, ze nie wybralismy modelu z wieksza ilościa bajerów. Nasze składa sie latwo, nic sie nie zacina, jest w miare lekkie, a materacyk , który jest w komplecie jest porządny, i mysle, ze naszemu maleństwu jest w nim wygodnie. Poza tym uznałam, ze cena jest też niewygórowana.