Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Mamuski Luty/Marzec 2008
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 23-06-10, 16:06   #2227 (permalink)
aganowak40
Sprinter

aganowak40's Avatar

Bo nigdy nie wiadomo, co zostanie nam pewnego dnia dane, albo zabrane...

Miejscowość: Gniezno
Nastrój:
351 podziękowań w 257 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika aganowak40
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do aganowak40
Domyślnie

Hej kobietki moje:))
W koncu sie zmobilizowałam i usiadłam bo już sie do tego drugi tydzien zabierałam i coś mnie odstraszał ten komp:(((
Ale widzę że i u was brak czasu na kompa:(( Oj niedobrze, niedobrze:))

U nas po staremu mały szaleje całe dnie, na wieczór pada i błoga cisza:))
Ostatnio bylismy porobić wszystkie badania bo w końcu już nadchodzi długo wyczekiwana wizyta u kardiologa i mam nadzieję że wszystko okaże się ok także prosze w poniedziałek o 10 trzymać kciuki za wizytę:))) Mam cykora ale mam nadzieję że będzie ok:))

Pochwalę że w końcu zaczął trajlać, gada jak najęty i zadowolona jestem że mogę się z nim w końu dogardać:))) a nie się domyślaćhihi

Z nowości to w końcu śpi już na swoim łóżku dorosłym i powiem wam że chyba lepiej już mu się śpi niż w tym łóżeczku bo tam miał naprawde za mao już miejsca a on jest z tych co uwielbia sie rozwalać i teraz chodzi zadowolony i mówi Niki jeśt dojośły:)) hihi

Olinka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:)) Mam nadzieję że już lepiej u was z kaską i masz rację że w dzisiejszych czasach naprawde każdy chyba na to narzeka:(( niestety

dziunia witaj u nas i zapraszamy częściej:))

Aniu co tam u ciebie zamilkłaś???? hohp hop...

nie wspominając reszty Kicia, asiu, Karolka żyjecie????

Buziaki dla was kochane:))

http://www.kraina.hipp.pl/?id=6303 - drzewko Nikosia Zapraszam
aganowak40 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry