Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Szczepienia czy na pewno bezpieczne?
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 28-05-10, 23:54   #196 (permalink)
lamponinka
Mistrz

lamponinka's Avatar

Miejscowość: Italia -Parma
Nastrój:
7 367 podziękowań w 4 027 postach
Domyślnie

Dziekuje dziewczyny mam nadzieje ze bedzie dobrze , lekarz potwierdzil wynik proby jako pozytywny srednica 20 mm , czekam teraz na telefon miala skonsultowac moj przypadek z pulmonologiem i oddzwonic jak na razie nie zadzwonila a minal tydzien wiec chyba bedzie miala odwiedziny moje po niedzieli , co najgorsze jest moj lekarz powiedzial ze ten pacjent caly czas byl chory tylko oslabienie organizmu wywolalo zaostrzenie gruzlicy .
Lekarz medycyny pracy natomiast oznajmil ze mimo ze mam probe pozytywna to nie mialam z nim kontaktu przez ostatnie 3 miesiace wiec na razie mnie nie wysle na rtg pluc i badania krwi - olal mnie totalnie a ja zla jestem , wiec czekam jeszcze co pulmonolog na to.
Fakt pozytywna proba nie oznacza samej choroby tylko kontakt , szkoda ze nie mam tu polskiego lekarza ktorego moglabym sie zapytac o blizsze informacje .
Tak wiec czekam co zadecyduja jak nie poprosze mojego lekarza o rtg pluc i badania krwi, wole zaplacic i wiedziec ze wszystko jest ok jak siedziec i sie zamartwiac .

lamponinka is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry