hej hej
ja dzis znowu pracowita i co sie okazuje jutro tez;-(
a juz sie cieszylam na spacerek z Ninka, M chcial mnie zabrac na kolacjones, a wychodzi ze bede po pracy pedzic do domku zeby sie dzieckiem nacieszyc i wcale sie nie rusze wieczorkiem z domu.
Cytat:
|
Kim kurcze, też bym chciała znaleźć taką dorywczą pracę, ale taką przy komputerze najlepiej. Cociaż z drugiej strony jak sobie pomyślę, że jeszcze miałabym pracować to chyba bym już całkowicie zwariowała.
|
Wiola ja mysle ze dorywcza praca jest jak najbardziej dla mlodych mamusiek, bo z jednej strony pozwala na oderwanie sie od domowych obowiazkow, ma sie drobne "na waciki", a i tak jest sie duzo czasu z dzieckiem

z praktyki powiem tak, a pracuje juz od wrzesnia 2006, ze im wiecej na glowie tym lepiej sie orgaznizuje, doceniam każda chwile z dzieckiem, nawet kosztem moich potrzeb, ktore schodza na baardzo daleki plan. dodatkowa prace wzielam bo jest dobrze platna i bardzo mnie proszono, a nie mam jak odmowic;-)
chociaz jak jestem dluzej w domu np. podczas długich weekendow to za chiny nie chce mi sie wracac do pracy, Ninka potem jest rozbita bo juz wie ze jak Matka sie pindrzy w lazience to znaczy ze wychodzi:tussor:
Madzia a czemu mini moze nie wypalic?????? dobrze ze kierowniczka wie o tym co sie dzieje z dziećmi, i chyba tez tak jest ze panie maja swoje ulubione dzieci i te do ktorych nie maja tyle serca;-(
kate u mnie narazie jest fascynacja kotem który jest "auuu" bo kotek robi miau;-)))
mała bestia wszystko rozumie ale nie chce gadac:wink2:
Monia udanego wyjazdu!!
ucia, Ania-B, grzecha witajcie laseczki
Agavko ja tez jestem za jakims domowym prezentem, z tego co piszesz to robicie zrzutke?? moze wspolnie cos wymyslicie...a moze prezent w postaci weekendu we dwoje??