Cytat:
tinka_20 napisała
Powiem Wam,z e to co wyczynia moje dziecko. to juz przechodzi ludzkie pojecie
- wchodzi na meble
- wspina sie na wysokie krzesla
- chowa rozne rzeczy np. pod lodowke, lozko, do butow
- kombinuje z zabawkami,nie sluza jej do zabawy
i ciagle ogladalaby Teletubisie.....oczy musze miec wszedzie.
|
haha Gabranda ma to samo. Do tego wyciaga ciuchy i wszystko po kolei zaklada sobie na glowe, zdejmuje pokrywe ze skrzynki ( plastikowej - juz sie nauczyla :/ ) i robi sobie z tego kolyske, wyciaga garnki z szafki i chowa po katach chowajac do nich po drodze to co znajdzie, wlazi na stolik z telewizorem a jakby mogla to by na parapet wlazla, caly czas siedzi przy oknie i wypatruje psow. wszystko co jest dluzsze nic 15 cm wiesza sobie na szyi...
ooo
a propos
wlasnie znalazla gdzies miare krawiecka hehe i ma juz przewieszona przez kark a w reku miseczka i kubek... bedzie gotowac panna...
poza tym wieci co ja ciekawi najbardziej? czesci ciala... stopa jest dosc popularna, zaraz po pepku i cycusiu ale i tak na pierwszym miejscu jest...
w zyciu nie zgadniecie... ja nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac...
ktoregos ranka maz nagi przemknal z lazienki i chcial sie ubrac... gabi go przyuwazyla a jej uwage przykul wiadomy dyndus...
o ludzie jaka ona byla rozentuzjowana. a cio to a cio to a cio to
w ogole nie dala sobie uwagi odwrocic... a ja nie wiedzialam co mam o tym myslec hehe
nie wiem czy ona cos z tego wie
a z bajek to furore robi magiczna karuzela i olinek okraglinek no i te kitka i pompon, tubisiow jeszcze nie widziala bo na mini mini tego nie nadaja