Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Ranking wózków wielofunkcyjnych
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 19-03-10, 09:05   #484 (permalink)
Atanera
Osesek

Atanera's Avatar

Miejscowość: M-wo
1 podziękowanie w 1 poście
Domyślnie Delti Cat

Co powiecie o wózku firmy Delti Cat
Użytkuję ten wózek od nie dawna muszę powiedzieć że jestem z niego zadowolona.
Wózek prowadzi się wygodnie, nie kopie w koła, łatwo się podbija.
Plusem tego wózka jest łatwość składania. Wózek mieści się w moim małym aucie.Stelaż składa i rozkłada się bardzo szybko i zwinnie.Materiał wytrzymały i bardzo estetycznie wykończony.Wózek jest idealny na zakupy o dziwo myślałam że kosz będzie mniej pojemny bo wydawał się na pierwszy rzut oka mały.Jednak w praktyce okazało się zupełnie inaczej i przyznam byłam miło zaskoczona.Gondola jest bardzo duża i przestronna.Miła dla oka kolorystka.Gondolę super szybko można wypinać i wypinać ze stelażu. Bardzo ciche składanie budki.Waga wózka jest przeciętna (oglądaliśmy i widziałam dużo cięższe), ale przy przenoszeniu nie ma większych kłopotów.Jest stabilny i łatwo nim manewrować, bo posiada skrętne przednie kółka.

Minusem tego wózka dla mnie jest brak amortyzacji.Brak foli przeciwdeszczowej to również dla mnie minus wiem wiem można do kupić uniwersalną ale wydaję mi się że powinna być w zestawie od razu.Moim zdaniem gdyby stelaż był wykonany z okrągłych rurek byłby jeszcze ładniejszy i gdyby był koloru czarnego.Dla mnie minusem tego wózka jest strasznie ruchoma rączka odbieram wrażenie jakby miała się złamać oraz wystające linki od mechanizmu pneumatycznego od szybkiego składania i rozkładania wózka.
Sądzę że jego zalety naprawdę to wynagrodzą big_smile
Może któraś z Was ma taki wózek i może podzielić się swoimi doświadczeniami na temat tego wózeczka ZAPRASZAM
Z chęcią chciałabym podzielić się z Wami opiniami na temat wózka

Ostatnio edytowane przez Atanera : 23-03-10 o 23:42.
Atanera is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry