Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Grudzień 2008
Wątek: Grudzień 2008
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18-03-10, 01:03   #18244 (permalink)
anitajas
Biegacz

anitajas's Avatar

Amelcia. Moja mała księżniczka !!!

Miejscowość: Jabłonna k/Warszawy
Nastrój:
295 podziękowań w 231 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika anitajas
Domyślnie

Cytat:
magan23 napisała Zobacz post
W sumie pierwotnie to myślałam o takiej zwinnej parasoleczce, żeby wózek pod pachę, młodą pod pachę i raz raz jestem na dole ;)
rozumiem, że już nie chcesz parasolki, a spacerówkę?
wskazane przez Ciebie typy, potwierdzają moje rozumowanie ;) że jednak interesujesz się spacerówką, a nie parasolką

Cytat:
Anitko ja w sumie mam do Ciebie pytanko, z tego co piszesz to masz x-landera...?
Tak, mam :) X-lander XA
Cytat:
powiedz mi jak się składa ta spacerówka góra oddzielnie i stelaż oddzielnie?
Spacerówka (góra) składa się razem ze stelażem. Podobnie jak pokazane jest w Twojej trzeciej propozycji wózka (Desing)
Cytat:
Do samochodu raczej wejdzie mamy kombi
Do kombiaka wejdzie :) U mnie do kombiaka wchodzi bezproblemowo, gorzej z Focusem.
Cytat:
Aaa i jak to jest z e spacerówką ona rozkłada się do siadu całkowitego czy takiej pozycji półleżącej? Ponoć w modelu XA nie można rozłożyć do pełnego siadu, ale mam pytań ;)
Siedzisko całkiem proste nie jest, jest lekko pochylone do tyłu. Podobno taka pozycja jest lepsza dla dzieci.

Jak dla mnie X-lander XA przewyższa X3 pod względem łatwości prowadzenia wózka. X3 ma nieruchome koła, co oznacza, że przy każdym skręcie musisz się lekko wysilić, żeby nim skręcić. W przypadku XA tego problemu nie ma, bo sam skręca kiedy ja tego chcę :)
Najlepiej idź do sklepu i pomacaj sobie te wózki i zobaczysz kolosalną różnicę w prowadzeniu.

Cytat:
Ewelinka napisała Zobacz post
Mój mały wstał dzisiaj o 5.20
A MOJA POBUDKE ZROBIŁA O 5:40 :/

Cytat:
Ewelinka napisała Zobacz post
Anitko mój też jedzie na wózku jak zaczarowany, w sumie to się nie spodziewałam tego po nim, bo w domu to istny diabełek
To tak jak Amelka :) taka mała diablica ;)

Cytat:
tinka_20 napisała Zobacz post
a ja dzis z rana mialam wyprawy po lekarzach....Hanka o 10 sie wywrocila, prosto na nos i co....krew. nos spuchniety, tak wiec do naszego pediatry, potem do laryngologa na wizyte, czy nie zlamany....ale jest ok.(do pracy na 12) tylko stluczony......jak ja do jej 18 urodzin przezyje bez takich atrakcji to bedzie sukces.
Biedna Haneczka...najważniejsze, że nosek nie jest złamany a lekko potłuczony i że jest już ok. Tinko, nie zazdroszczę tak zakręconego dnia.
magan23 (18-03-10), tinka_20 (18-03-10)