Cytat:
anitajas napisała
Ktoś pytał o wózki spacerówki-parasolki, to podobno, bardzo dobry jest Mclaren Techno Xlr oraz Pegperego Pliko3 ... ceny są wysokie :/ (no na moją kieszeń wysokie), ale to wózki, gdzie stelaże nie pękają no i lekkie.
Jak byliśmy nad morzem, to jedna rodzina obok nas widziałam jak codziennie śmigali wózkiem Mclarenem, wyglądał że się fajnie prowadzi. Osobiście nie miałam okazji pomacać ani jednego ani drugiego. Też powoli zastanawiam się nad zmianą wózka, ale narazie jesteśmy tak bardzo zadowoleni z X-landera, że jakoś ciężko mi go zamienić na parasolkę. My narazie jesteśmy na etapie wybierania fotelika do samochodu, bo Amelka jeszcze jeździ w foteliku do 13 kg, bo się w nim jeszcze mieści, ale powoli trzeba myśleć o zmianie :)
|
Anitko tak ja się pytałam!!

W sumie pierwotnie to myślałam o takiej zwinnej parasoleczce, żeby wózek pod pachę, młodą pod pachę i raz raz jestem na dole ;)
W sumie mam trzy typy
*A*W�ZEK X-LANDER X3 +�PIWOREK (952493982) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla kaşdego.
MEGA PROMOCJA - WĂłzek X-LANDER XA (957201938) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla kaĹźdego.
W�ZEK ABC DESIGN PRIMO NOWY KOLOR KIWI 2010 (956271276) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla kaşdego.
Najbardziej skłaniamy się ku x-landerze X3, bo ostatnio zaczynamy myśleć o drugim dziecku i powiem Wam moje myślenie o maluszku jest dość intensywne. Bo teraz wiem czego naprawdę chcę, teraz się nie boję... Wiem, że na chwilę obecną to trochę nie ma sensu, bo nie chcę mieszkać na kupie z dwójką dzieci, pewnie gdyby już nasze mieszkanko było wybudowane to byłoby bardziej realne...
Cytat:
anitajas napisała
Tinko, to fajny macie wózek :) i nawet jest podeścik dla drugiego dziecka :)
Mój X-lander ma bardzo szeroki rozstaw kół (tylnych) i waży 14,5 kg !!! (już z kołami) ale przysięgam, że podczas jazdy nie czuję jego wagi idzie jak po maśle, tylko te jego gabaryty :/ Sam wózek zajmuje cały bagażnik, a jak wrzucam go do drugiego auta to się namorduję, zanim uda mi się go tam wrzucić, bo nieco za mały jest bagażnik. Ściągam jedno koło i jakoś go upcham.
agmi, to zacznij pisać, bo sama widzisz jakie tu pustki ;)
|
Anitko ja w sumie mam do Ciebie pytanko, z tego co piszesz to masz x-landera...? My chyba raczej nastawiamy się na x3, no fakt jest gabarytowo duży, patrzyłam na rozmiary to jest nieco mniejszy od Emmaljunga no i 2 kilo lżejszy

A powiedz mi jak się składa ta spacerówka góra oddzielnie i stelaż oddzielnie? Do samochodu raczej wejdzie mamy kombi, wszedł emmaljunga to i ten się wciśnie ;) Aaa i jak to jest z e spacerówką ona rozkłada się do siadu całkowitego czy takiej pozycji półleżącej? Ponoć w modelu XA nie można rozłożyć do pełnego siadu, ale mam pytań ;)
Co do maclarena to w sumie mieliśmy go dostać w spadku, ale szwagier miał "ale" że zostaną bez wózka choć ich syn ma już ponad 3 lata, no nie ważne...