Cytat:
AgaiLila napisała
Cytat:
Emka napisała
Młodemu szykuje się nie długo szczepienie, znowu darcie papy na biały kitel, gdy bedzie przymus położenia go  Wyryw się do wyjścia z dziąsła kieł u góry po lewej stronie, jak i dwójka po prawej  Szykują mi się święta u teściów :| Ale za to jadę z młodym i moimi rodzicami se se se se 
|
Wspolczuje szczepionki, my nastepna mamy dopiero za jakies 5miesiecy, a ogolnie mala nie zauwaza nawet ze ja kluja, gorzej z otworzeniem buzki do badania...
Skoro zabierasz rodzicow to tesciowka nie bedzie miala czasu zeby ci marudzic  My na swieta tez bedziemy odwiedzali rodzicow, baki, dzadki idt wiec nie bede musiala w garach siedziec przed wielkanoca:)
|
No i moja mamuska też bedzie syczeć mi na ucho na nią jak zobaczy gdy po raz enty całuje młodego po rękach :|
Ostatnio teściówka marudziła, ze młodego nie widziała. No to jej powiedziałam, ze ma zadzwonić i się umówić, bo cały marzec jestem w PO. Moge się założyć, ze nie przyjedzie... Bo po co jechać, jak my na święta bedziemy... Może moja mama jej przemówi, bo na prawdę nie chce mi się jeździć tam, co chwilę i wysłuchiwać ze nie chciałam jechać takie wiesz bla bla bla ...