Witam się poniedziałkowo!!!
Julia jeszcze śpi to ja szybko korzystam póki mogę hihihihi
Weekend u mnie minął znów "bizi" strasznie zaganiany i w domu burdel bo ogóle nie mam jeszcze szafy to i ciuchy po walizkach i gdzie popadnie :(((( może uda mi się przed świętami kupić jakąś fajna szafę i komodę

A tak ogólnie to bardzo podoba mi się ten mój domek :))) mamy podwórko i to jakie wielkie

już w głowie mi siedzi urządzanie go hihihihi trawnik, rabaty, jakieś krzaczki itp. no i najważniejsze huśtawkę dla Julki ojjjjjjj jak mi tego brakowało bo tam gdzie poprzednio mieszkałam byłam "zakleszczona" na 2 piętrze bez balkonu itp. a teraz własny ogród to jak dla mnie już super

Nareszcie normalnie rozwieszę pranie
Kicia pytałaś czy większe niby tyle samo pokoi ale tutaj mam dom z ogródkiem a tam miałam mieszkanie w bloku na 2 piętrze bez balkonu czyli jak dla mnie bardzo duża różnica!!!
Aga brawa za upieczenie tortu

no i oczywiście pochwal nam się fotkami całej imprezki jak i twojego wypieku !!!
Asiu dobrze że chociaż mama zostaje :))) lada chwila i już będzie po wiem że się stresujesz ja pamiętam że to samo przezywałam :(( czekałam czekałam a tu nic musieli mi w końcu wywoływać poród ale mam nadzieje ze u ciebie nie będzie takiego scenariusza .... Trzymam mocno kciuki!!! Myślami jestem z tobą!!! Buziaczki :********* no i czekam na wieści
A u reszty co słychać?????? dziewczynki meldować się pls
Pozdrawiam WAS serdecznie i do następnego sklikania się