Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Styczen 2010
Wątek: Styczen 2010
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11-03-10, 18:37   #6139 (permalink)
madziaaaa0701
Biegacz

jest już mój Skarb i Kocham Go tak i tak

Miejscowość: UK/PL
Nastrój:
265 podziękowań w 199 postach
Wyślij wiadomość przez Skype™ do madziaaaa0701 Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do madziaaaa0701
Domyślnie

nom tysiac to mojej siostrze chrzestna dala na weselu

Linda to Ci rodzice to chyba nie powazni sa rower i komputer chyba zle sie czuli

ja z siostra mojej siostrze najmlodszej kupilysmy rower bo ona chrzestnych miala tylko do podtrzymania teraz to sie nia nie interesuja w ogole,
moim chrzestnym jest mojej mamy brat ale tez na komuni nie byl poznalam go dopiero kilka lat pozniej jak moja siostra sie urodzila to przyjechal jestem pewna ze nawet nie wie jak wygladam ,ale niby na weselu ma byc. A chrzestna to juz predzaj jak bylam mniejsza to wakacje u niej spedzalam zaprosilam ja na 18 powiedziala ze przyjedzie i nie przyjechala

teraz chyba rodzice chrzestni sa bardziej rozgarnieci ze ttak powiem bardziej odpowiedzialnie podchodza do tego

ja tam zamierzam mojego chrzesniaka traktowac prawie jak syna tym bardziej ze to syn siostry z ktora mam najlepszy kontakt od urodzenia

"Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś mój świat cały, a Ja... Twoja mama"

madziaaaa0701 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry