Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Sierpień 2009
Wątek: Sierpień 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11-03-10, 16:38   #33091 (permalink)
mpearl
Sprinter

mpearl's Avatar

do trzech razy sztuka:)

Miejscowość: w domu
Nastrój:
942 podziękowań w 689 postach
Domyślnie

Cytat:
ania_83 napisała Zobacz post
Witam i ja
mój syn postanowił nie spać od 5 do 6.30, całe szczęście usnął jeszcze i pospaliśmy do 8.30, ja nie wiem kiedy on się w końcu nauczy spać całą noc marzy mi się przespana nocka, chociaż do 7-8.

Ronia
gratuluję lulania! No i właśnie rozpoczęłaś sezon grillowania?

Tosia stół bomba i krzesła też, super!

Kaja ucałuj Kajunię ode mnie, współczuję tych problemów, trzeba być dobrej myśli!

Madzia zakupy się udały oprócz słoiczków?

Feri mój jak wypije 50-100ml soczku dziennie to już jest sukces, nie chce pić skubaniec

Mpearl widzę, że chyba już lepszy nastrój masz, super że rodzice przyjadą, a Hania pewnie zaczyna ząbkować

A mój szaleniec wczoraj podniósł się na nogi, leżał sobie i dałam mu ręce żeby siadł, a on dalej wyprostował nogi i stanął, a potem jak zaczaił już że tak można to cały czas tak chciał robić i nogi cały czas sztywno trzymał już na zapas, wcześniej czasem tak robił, ale na kolana stawał, mój łobuziak kochany, a teraz siedzi ze mną , ja kawka na śniadanko, (już 4 dzień mojej diety -2kg) a on wcina kromala z masłem

Karol27 wszystkiego naj dla Twojego szkraba!

Miłego dnia życzę
Podłączam się do życzeń
Tak, u mnie lepiej z nastrojem, chyba przyjazd rodziców i słonko robi swoje:)
Szybko lecisz na wadze - super! Hanka też uwielbia tak wstawac, a nieraz to mam problem, żeby ją wsadzic do krzesłka bo "stoi":))

Cytat:
ferinka napisała Zobacz post
Madziaras i ROnisława za głosowane :)

A reszta lasek niech się ujawni z linkami to po głosuję :):)

mpearl Co do konkursików to biorę udziały, a ile z nich przegrałam.. ho ho ho :)
Ale wiele się nauczyłam dzięki temu. Choćby to że z porażką też da się przeżyć :) I przede wszystkim nie łamać się jak nie zawsze się jestem tym number 1 :) A jeszcze możliwość pomóc by ktoś wygrał ( jak ostatnio Kasi), albo przyczynić się bezinteresownie głosikami też jest dla Mnie bardzo cenne :):)

CO do Oliego, to ja nie wiem co mu się ostatnio porobiło z tym piciem. Choć on i tak naprawdę dużo pije, ale nie aż tyle :) Może taki dzień miał, a może tak mu smakuje ta herbatka do której znów wróciłam ?:) Nie wiem :)

Co do samopoczucia to różnie bywa. Raz dobrze, raz źle a raz jeszcze gorzej.
Oby tylko nie stoczyć się na przysłowiowe "dno". Bo kiedyś przerobiłam lata temu depresję. Bardzo łatwo w nią wpaść, ale wyjść najgorzej, bo nawet nie masz wtedy pojęcia że się w niej tkwi. Staram się uśmiechać, mniej myśleć (bo nie da się nie myśleć). Nie wiem jak to będzie... Wiem tylko że jest ciężko... a nawet bardzo. Ale jak tu czasem coś naskrobię to jakoś te kilka minut jest lepiej i człowiek chwilowo zapomina :) Dziękuję za troszkę :) A jak moja synowa ?:)
Synowa dobrze dzisiaj, tylko mało śpi oststnio w dzień i marudna się trochę zrobiła:)
A TY pamiętaj, że to też minie:))
Cytat:
ronia napisała Zobacz post
Ja tylko na chwilkę cioteczki ale musze Wam pokazac moja Luśka 15min temu:

Brak słów jaka ona jest śliczna i do tego te ząbki!!

Make a pregnancy ticker
mpearl is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
Podziękowania dla mpearl za ten post przesyłają:
ronia (11-03-10)