Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Mamuski Luty/Marzec 2008
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11-03-10, 14:51   #2112 (permalink)
Anna26
Biegacz

Życie? Ciężki kwadrans złożony z uroczych chwil.

Miejscowość: Anglia
Nastrój:
249 podziękowań w 172 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika Anna26
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do Anna26
Domyślnie

Hejka!!!

Witam się z wami po długiej jak dla mnie nieobecności a tu widzę że nasz watek ledwo zipie
Ja już od piątku na nowym domku czuć jeszcze troszkę farbą świeżo pomalowanych ścian ale z dnia na dzień coraz lepiej.
Klimatyzujemy się na nowym miejscu Julcia na dobre opanowała schody i chyba nie będę musiała zakładać barierki choć nie obyło się bez upadku na szczęście lekkiego Jest jeszcze mnóstwo do roboty ale to już nie takie pilne i pomału się zrobi grunt że w końcu weszliśmy A jak już internet działa to jest gitara hihihihi

Asiu trzymam kciuki oby szybko i bezproblemowo przyszedł na świat dzidziuś!!! Daj znać sms jakby co Wielkie buziaczki i czekamy na wieści

Kicia nie tylko ty masz problem z 2 latkiem hihihi moja to już pyskuje do mnie po swojemu ale jednak pyskuje a już tak trudno ją udobruchać że hoj nawet nie mogę śpiewać jak jej nie pasie będzie krzyczeć piszczeć nie dotąd aż przestanę i tyle mam swojego hihihihi Mali terroryści A dziś dostała ode mnie klapsa po dupie małego ale jednak bo ja mówię nie nie wolno a ona na przekór że aż ze swojego uporu wpadła do miski z wodą i całe kapcie rajstopy mokre :((((((((( wrrrrr !!!!!

no właśnie a gdzie Aga????????????? a pozostałe dziewczynki????????? Gdzie jesteście???? Odezwijcie się pls

Pozdrawiam Was serdecznie!!!!

Moc całusków przesyłam i mam nadzieje ze teraz odżyje nasz wątek
Anna26 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry