Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Wrześnióweczki 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20-02-10, 14:04   #8822 (permalink)
łasica
Biegacz

łasica's Avatar

moze dla świata to tylko dziecko ,dla mnie to dziecko to caly świat.

Miejscowość: katowice
Nastrój:
439 podziękowań w 341 postach
Domyślnie

witam
Aisha goni ten Twoj Olus a goni 2 zabki .2 buziaki od łasicy.
kurcze a moze dlatego my mamy takie noce ,bo moze NAtankowi ide tez zabki....kurcze codziennie od 4 kotłuje sie w tym łozku.no i obiadki mu jakos slabiej ida.

Roxanatak piszesz ze masz fajnego synka bo sie bawi itd ale to oczko....nawet tak nie mow.DAcie rade a Igorek jest ślicznym chlopcem i nawet nie widac tego.oby tylko zdrowe to oczko bylo.spradzisz i wszytko bedzie ok.i nie gdybaj!! to juz nic nie da ,a jak wiem zezrobisz wszytko i ze za misiac napiszesz -juz po sprawie!zdradze Ci moja tajemnice(nie tylko Ci oczywiscie) ja widze tylko na jedno oko!to nie koniec swiata ,ale oczywiscie walcz o jego oczka.u mnie sie nie udala ta walka .mialam roczek jak spadlam ze stolu.i niebylo moze takich lekarzy.dzis ta walka jest o wiele łatwiejsza.ja teraz tak jak Ty za mnie trzymam kciuki,pisz nam co i jak z tym oczkiem.i ucaluj Go w to oczko.oj wszytkie dzieci bym z chcecia wycalowala taki ze mnie calusny czlek.

dzis moj tesc mial wyciagny ten drenaz.nie wiem o co chodzi ale on powiedzial ze dal rade.i ze chcialby miec taka mala blizne jak ja.bo on wygada ja baleron:)

co dzis gotujecie?matko ja nie mam pomyslu.