witam
Aisha goni ten Twoj Olus a goni

2 zabki .2 buziaki od łasicy.
kurcze a moze dlatego my mamy takie noce ,bo moze NAtankowi ide tez zabki....kurcze codziennie od 4 kotłuje sie w tym łozku.no i obiadki mu jakos slabiej ida.
Roxanatak piszesz ze masz fajnego synka bo sie bawi itd ale to oczko....nawet tak nie mow.DAcie rade a Igorek jest ślicznym chlopcem i nawet nie widac tego.oby tylko zdrowe to oczko bylo.spradzisz i wszytko bedzie ok.i nie gdybaj!! to juz nic nie da ,a jak wiem zezrobisz wszytko i ze za misiac napiszesz -juz po sprawie!zdradze Ci moja tajemnice(nie tylko Ci oczywiscie) ja widze tylko na jedno oko!to nie koniec swiata ,ale oczywiscie walcz o jego oczka.u mnie sie nie udala ta walka .mialam roczek jak spadlam ze stolu.i niebylo moze takich lekarzy.dzis ta walka jest o wiele łatwiejsza.ja teraz tak jak Ty za mnie trzymam kciuki,pisz nam co i jak z tym oczkiem.i ucaluj Go w to oczko.oj wszytkie dzieci bym z chcecia wycalowala

taki ze mnie calusny czlek.
dzis moj tesc mial wyciagny ten drenaz.nie wiem o co chodzi ale on powiedzial ze dal rade.i ze chcialby miec taka mala blizne jak ja.bo on wygada ja baleron:)
co dzis gotujecie?matko ja nie mam pomyslu.