Cytat:
magan23 napisała
To mnie zdołowałaś  Niedość że Zuza ruchowo za Waszymi sto lat to jeszcze z gadaniem kiepściutko 
|
magan23, nie dołuj się kochana, każde dziecko idzie swoim rytmem, jedne umieją więcej drugie mniej to rzecz normalna. Myślę, że Zuzi jest poprostu nieco trudniej przez to niedopatrzenie tych partaczy lekarzy ale teraz jesteście na dobrej drodze. Rehablitacja Wam bardzo pomoże a i Zuza będzie bardziej chętna na nowości, na współpracę ... wiesz jak dorosłego coś boli, bądź jest mu niewygodnie to mu się nic nie chce ... zobaczysz, jeszcze Zuza nie raz Cię miło zaskoczy :) Daj jej trochę czasu, nie naciskaj (owszem edukuj, tłumacz).
Będzie dobrze! Jestem tego pewna!
Dziś Amelka ma ciężki dzień, wyłazi jej ten cholerny ząb i dzisiaj to jakas masakra. Od rana płacz!!!! Nie chciała mi ni cholery zasnąć, dałam jej Viburcol, posmarowałam dziąsła Dentinoxem ... zasnęła mi na rękach, bo w łóżeczku wpadała w jakiś szał, wiec ją brałam na ręce, nuciłam, lulałam .... aż w końcu usnęła uffff.... bidulka ....
Jestem wykończona...tak mi jej szkoda .... ehhhh....
Koleżanka poleciła mi żel do dziąsełek jakiś amerykański, podobno dużo lepszy niż ten Dentinox, chyba jednak się skusze, bo szkoda mi Amelki.
Taki żel:
BABY ORAJEL żel na bolesne ząbkowanie, POLSKA W-wa (aukcja 140380694079) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!
miała z Was któraś?