Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Wrześnióweczki 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 08-02-10, 22:55   #8621 (permalink)
mmadzia
Biegacz

mmadzia's Avatar

;p

Miejscowość: Żywiec
Nastrój:
584 podziękowań w 461 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika mmadzia
Domyślnie

Hello!

Ja od czwartku byłam znowu w szpitalu przez te cholerne kamienie, próby wątrobowe mi do dupy wyszły o 300 podwyższone i trzeba było zostać ;( Dzisiaj wróciłam, ale w podłym nastroju, bo na odchodnym mi pani z sali zmarła. Aż z tego wszystkiego boję się iść spać... Poprosiłam M, żeby ze mną siedział to oczywiście zasnął i męczę się sama...

Łasiczko no nareszcie się wszystko wyjaśniło. Teraz już spokojnie do przodu ;)

Agula nie rozpaczaj, ja wracam 15, z tym, że ja mam 4 godziny więc bez porównania...

Anulka ok, oczywiście rozpieszczona przez babcię przez tych parę dni. Zauważyłam, że podciągana za rączki ładnie już głowę ciągnie. A jak ją dałam dzisiaj na brzuch, to ona twarzą się wcisła w łózko a nogami tak dziwnie ruszała jak by się chciała czołgać (raczej chyba wić jak wąż). Zabawna ta mała kruszynka. Posadzona utrzymuje się ze 2 sekundy, ale jej nie sadzam tak tylko patrzyłam. Dźwięki nadal wydaje dziwaczne, ubaw mamy z niej ;) A na widok Wiki to taką wiązankę puszcza, że jestem popłakana.

Pytanko: Czy Wasze dzieci też biją rękami jak szalone? Bo Ania u mnie siedząc na kolanach to bije siebie po nogach, przy stole-wali w stół i generalnie jak ma coś pod ręką to bije z całej siły.

Spokojnej nocki ;)

mmadzia is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
Podziękowania dla mmadzia za ten post przesyłają:
łasica (10-02-10)