veann ależ piękna z was para i piękni ludzie - można byłoby powiedzieć mniam mniam jak na smaczne ciacho
dziewczyny wy tak mówicie o trzymaniu na dziewiczym pasku swoich córek a ja wam powiem że wam się nie uda jeśli mój małż dalej będzie tak wychowywał syna jak do tej pory - ma zamiar z niego zrobić "psa na baby" który to : tu cytuje małża " wszystkim zrobi tak dobrze że będą za nim latały" - Matko Boska ja to się boje że on mi jakiegoś maniaka seksualnego wychowa

byłam u ginka - już zapomniałam jaki z niego rewelacyjny facet - ma nowy gabinet i wreszcie duuuużo czasu dla pacjentek - zrobił wszystkie badania i okazało się że najprawdopodobniej miesiąc temu miałam bardzo wczesne poronienie i stąd te wszystkie kąplikacje okresowe ostatnimi czasy - albo to był tylko stres - albo jestem w bardzo wczesnej ciąży czego nadal nie da się stwierdzić w tej chwili - a wniosek taki że coś tam z tą szyjką jest nie tak co mogłoby wskazywać albo na to poronienie albo na ciążę - bo ogólnie to jestem okazem zdrowia więc to nic innego - a ja myślę że to chyba to poronienie takie miałam przeczucie od początku - ciąża jest prawie nieprawdopodobna biorąc pod uwagę stan mojego dziewictwa na dzień dzisiejszy
zaraz muszę mykać bo mój małż dorwał jakąś gierkę i zostałam dzisiaj stąd wywalona - Jasiu śpi więc nie mam pojęcia co teraz ze sobą zrobić bleeeeeeeeeeeeeee