Hej dziewczynki,
ale dietowo się porobiło, może i ja bym się na to pisała ale właśnie spojrzałam na stolik a tam 5 pustych opakowań po krówkach i jedno oczywiście też puste po kinder country

W sumie niby dużo mi nie zostało, aby wrócić do wagi sprzed ciąży (obecnie ok 58 kg przy wzroście 165 cm), tylko żeby jakoś pozbyć się tej fałdy z brzucha to byłoby git, bo czasem wyglądam jakbym była w 4 miesiącu ciąży
My dziś z rehabilitacji wróciliśmy i normalnie młoda padła jak borsuczek :) A wczoraj robiłam 30 urodziny małżonka, jedzonko wyszło, balony były nadmuchane a i M. ucieszył się jak dziecko

Więc my też jesteśmy zadowolone z Zuzia
A ja tak z innej beczki!!
Rozmawiałam dziś ze swoim przyjacielem, któremu jakaś firma zleciła stworzenie strony internetowej typowo dla kobiet:
"Strona będzie podczepiona pod firmę czyli będzie także zarabiała na siebie poprzez reklamy czy organizowanie eventow lub wyjazdów ma tam być dużo o literaturze .. medycynie niekonwencjonalnej .. Ogólnie podnoszeniu samoświadomości wśrod kobiet i ma być to taka pozytywna ... Kolory raczej pomarańcz i zieleń może trochę różu ale bez przesady wiec takie niż czernie .. Sporo zdjęć ze zjazdów kobiet .. Ma zachęcać do spotykania się .. Taki babiniec .. Ma być grupa wsparcia ale nie ma być dołująca czyli nie znajdziesz w FAQ pytań .. mój mąż gwałci dzieci co robić ... I teraz pytanie do Ciebie .. Jak byś nazwala taka stronę w necie i co byś chciała aby tam się jeszcze znalazło ?"
Może macie jakieś pomysły... Z góry