Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Wspólne pływanie
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 09-01-10, 14:07   #13 (permalink)
agatron
Sprinter

agatron's Avatar

"Niech Ci będzie jak najlepiej każdego dnia, budź się i zasypiaj z uśmiechem" :)

Miejscowość: tu i tam i dookoła ;)
Nastrój:
2 351 podziękowań w 1 173 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika agatron
Wyślij wiadomość przez Skype™ do agatron Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do agatron
Smile

Martyna, fajnie, że poczyniliście juz pierwsze 'pływackie kroki'. To jest super sprawa. Gdybyś jednak miała szansę, to bardzo polecam zajęcia z instruktorem, bo samemu trudno się zorientować, co z dzieckiem mozna robic na basenie, a czego nie. Ich wiedza jest nieoceniona - wiesz, nurkowanie, odpowiednie ćwiczenia... To wszystko jest bardzo ważne. Powodzenia dla Was.
ariadnaa, Wam tez życzę wcielenia pomysłu w zycie. Wiesz, co do tej ozonowanej wody, to ja mam pewne wątpliwości. Na basenie, na który chodzimy powiedziano nam, że woda jest ozonowana, ale w takim razie dlaczego mój kostium śmierdział chlorem po zajęciach??? Ja się na tym nie znam, nie wiem, może ta woda jest ozonowana i chlorowana, bo sam ozon nie dałby rady zabić wszystkich zarazków. Trzeba by było zapytac eksperta w tej dziedzinie. Dopuszczam także myśl, że na basenie po prostu mówili ludziom co chcieli usłyszeć. W tym roku na naszym basenie wiele się zmieniło, bo zmienił się też właściciel. Cieszę się, bo to zmiany na lepsze
Aha, no i dodam, że jeśli chodzi o tę wodę 'ozonowano-chlorowaną', to B nigdy nic nie było ze skórą po basenie. Wręcz skóra po pływaniu wyglądała lepiej nawet przy jego alergii.
Parenting wspiera: