Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Maj Maj Maj Majówki Mamusie I Ich Dzieciątka 2006 !!!
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 15-11-07, 14:30   #27 (permalink)
kim30
Pierwsze kroki

kim30's Avatar

znowu do pracy;-/

Miejscowość: Police
Nastrój:
5 podziękowań w 3 postach
Domyślnie

hej majowe laski!!

u nas ok. ciesze sie bardzo ze znowu mozemy sobie pisac

Wiolu narazie nie pracuje tak strasznie duzo, bo 4 dni w tyg. to zlecenie biore na dluzszy czas ( gotówka potrzebna od zaraz, hihih) wiec rozłoży mi sie w czasie i to tez bardziej praca na kompie, wiec bede wykorzystywac drzemki i spanko małej, a takze pomoc M mam wielką nadzieje ze mi to wyjdzie
buziaczki dla Nikusi za to ze jeszcze dzisiaj nie piszczała moze teraz taki okres sie zaczął?? moja chwilowo grzeczna....

Madzia ja Cie bardzo popieram w decyzji, nie wiem jak ktos moze mowic Tobie ze wyolbrzymiasz?? przeciez serce Ci dyktuje i rozsądek jaką decyzje podjąc...a kto jest teraz z Kubusiem jak Wy pracujecie??? kibicuje dzialalnosci mini przedszkola

Monia no w koncu sobie pogadamy!!! na N nam nie wyszło, oby tutaj bylo lepiej gdzie sie wybierasz z M?? do rodzinki?? a moze jestes w ciąży jak masz takie zachciewajki, hihihi

kate fajnie ze wybieracie sie na mikołajki:) Laura zobaczy mikołaja na żywo hihihi ciekawe jak zareaguje:rolleyes:
moj M zmienil prace i w tej obecnej nie ma chyba takich atrakcji...w kazdym razie planujemy ze ktos w wigilie sie przebierze za mikolaja;)
ciesze sie ze malutka ma sie dobrze, a mowi juz cos po ludzku, bo moja tylko po swojemu;)

Niki alez Ty szybka, wczoraj klikałaś z Polski a dzisiaj juz z Anglii;) podziwiam Cie ze tak szybko sie przestawiasz i malutka Niki też!! ja chyba musialabym odespac i odchorowac takie wycieczki, ale stara juz chyba jestem:rolleyes:

no nic dziewczynki , uciekam troche popracowac

kim30 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry